PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader es queden a mig fer en el 53 Ral·li Ferrol

Un sensor deixa l’equip Suzuki Ibèrica #2 sense poder sortir del parc tancat

Per El Periòdic

Vinyes durant el Ral·li Ferrol.
Vinyes durant el Ral·li Ferrol. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly #2), es van mostrar molt optimistes després de finalitzar la primera etapa del 53 Ral·li Ferrol en el top5 de la classificació absoluta de la prova. Després de passar per l’assistència, el Suzuki Swift R4lly S va quedar situat al parc tancat, en les instal·lacions de A Malata, i els pilots van aprofitar per recuperar forces i continuar competint al màxim durant la jornada següent.


Aquesta vegada, el guió previst és capgirar en el moment d’iniciar la segona etapa. «És molt simple i dur alhora. El cotxe no va arrencar i en aquell moment es va acabar la nostra participació al Ferrol 2022. El motiu va ser un sensor que va resultar ser defectuós. Són coses de les curses. Cal passar pàgina i començar a preparar la pròxima cita», va explicar Vinyes en acabar la cita.

 

Tot anava bé

 

La primera jornada de competició va transcórrer per la zona de Monfero, amb dues especials tradicionals del ral·li. En aquesta ocasió, la dupla va ser molt regular i sempre van estar entre els millors del ral·li, acabant la doble passada en cinquena posició, a quatre segons dels seus companys d’equip Pardo-Perez. 
Malauradament, els desitjos de Vinyes es van veure truncats per una peça d’un valor mínim, però que va ser suficient per allunyar-lo de la possibilitat de continuar competint en el seu primer ral·li de la Copa d’Espanya (CERA) de l’especialitat 2022.


El pròxim compromís previst en l’agenda de l’equip Suzuki Ibèrica és el 59 Ral·li Princesa d’Astúries - Ciutat d’Oviedo, vàlid per al European Ral·li Trophy a més del Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (Scera). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT