PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arnau Graslaub torna a la competició a França

El ciclista andorrà prendrà part en els Campionats del Món de BTT que tindran lloc a la localitat de Les Gets

Per El Periòdic

Graslaub durant una competició aquesta temporada.
Graslaub durant una competició aquesta temporada. | J.M.

Els Campionats del Món de BTT tornaran a escena aquesta setmana, i ho faran a la localitat de Les Gets, a França. Allà estarà present el jove ciclista de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) Arnau Graslaub, que després de lesionar-se el passat 23 de juny als Campionats d’Europa a Maribor (Eslovènia), i d’una recuperació meteòrica pel que fa als terminis, torna a la competició amb bones sensacions per tornar a lluitar en la seva respectiva categoria. 


El rider de la selecció tricolor participarà per segon any com a júnior a uns Campionats del Món, aquest cop amb molta més experiència i preparació que l’any passat, a Val di Sole, on es va estrenar.


Graslaub, després de tantes setmanes d’aturada i preparació, va declarar que «està molt motivat, preparat i confiat de les seves opcions a fer un bon paper a Les Gets». Pel que fa al programa, els campionats, en la modalitat de descens, s’iniciaran avui i no s’aturaran fins dissabte. El track walk tindrà lloc demà, i els corredors recorreran el circuit a peu per fer el reconeixement adequat, i dijous seran els entrenaments. El divendres es farà la classificatòria i la final, dissabte. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT