Gaudí Vall és 24è al GP de Bèlgica en categoria Trial 2

Jordi Lestang acaba 34è i ja pensa en revertir sensacions a la pròxima cita

Lestang durant la seva participació a Comblaint au Point.
Lestang durant la seva participació a Comblaint au Point. | FotoEsport

La localitat belga de Comblaint au Point va acollir el quart meeting del Campionat del Món de Trial, aquesta vegada, amb una sola prova vàlida per a l’esmentat certamen. Els representants de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Gaudí Vall i Jordi Lestang van disputar la prova entre els pilots de la categoria Trial2. Vall (Sherco) va assolir l’objectiu que s’havia proposat inicialment, acabant dins del top30 amb una bona 24a posició, mentre que Lestang (Montesa) va completar el traçat amb més dificultats de les previstes, i va acabar sent 34è.

Quant a la lluita pel triomf en la categoria reina (TrialGP), cal destacar que l’emoció es va mantenir fins la recta final de la prova, entre Toni Bou (Honda) i Jaime Busto (Vertigo). L’experiència del supercampió de l’especialitat va acabar sent decisiva en aquesta recta.

Ganes de millorar

Vall va tenir un inici difícil, tot i que en la segona meitat de la primera volta va experimentar una bona recuperació. El jove pilot andorrà va continuar en línia ascendent en el segon pas per les zones, i va aconseguir el 24è lloc. Així doncs, Vall va deixar Comblaint au Point «molt satisfet pel resultat assolit en un trial tan exigent com el belga. Amb tot, cal seguir treballant per anar progressant en cada cursa, la rivalitat entre nosaltres és molt forta.»

Per la seva part, Lestang va tenir encara més dificultats que el seu company, sobretot perquè li va tocar iniciar el recorregut del Trial2. «En començar, el traçat era tot molt verge, i no ha estat un bon dia. Toca afinar una mica més, i aprendre sobretot. Últimament anem a la baixa i cal revertir la situació».

Els pròxims dies 27 i 28 es disputarà la següent cita del Campionat del Món de Trial. En concret, serà una doble jornada de competició en la localitat francesa de Cahors.