PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Estadi Nacional canviarà la seva cara amb la instal·lació de la gespa

L’FC Andorra, amb els operaris, té previst començar a posar el tapís durant el dia d’avui

Per El Periòdic

Un instant de les obres a l’Estadi Nacional la setmana passada.
Un instant de les obres a l’Estadi Nacional la setmana passada. | EL PERIÒDIC

L’FC Andorra té marcat el dia d’avui com un dels més importants pel que fa a les obres que porten duent-se a terme a l’Estadi Nacional des del passat 15 de juliol. El club té prevista la instal·lació de l’herba híbrida durant el dia d’avui, i els operaris, si no hi ha cap canvi i amb els grans rotllos de tapís ja preparats, procediran a instaurar l’element que farà que l’estètica del recinte canviï completament.


La setmana passada, coincidint amb la visita dels tècnics de LaLiga i Mediapro, els treballadors ja van instal·lar el sistema de calefacció del terreny de joc, consistent en una xarxa de tubs que s’encarregaran de portar aigua calenta per crear unes condicions tan aptes com sigui possible per al correcte manteniment de la gespa. Aquesta comptarà amb una composició híbrida (molt més senzilla de mantenir quan les temperatures d’Andorra a l’hivern siguin més extremes).


D’aquesta manera, amb l’adequació d’aquest aspecte, l’FC Andorra tancaria un dels punts amb el qual més incís ha posat LaLiga, quedant encara molta feina que hauria d’acabar-se abans del pròxim dia 30. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT