Tortadès i Villarina guanyen en la combinada Ultra 70K

Xavi Llamas i Irati Azkargorta vencen en la combinada Gran Marató (24k i 23k) en la Canillo Trail Races

El podi femení de la cursa de 23 quilòmetres d’ahir.
El podi femení de la cursa de 23 quilòmetres d’ahir. | FAM

La segona jornada de la Canillo Trail Races, prova que s’engloba dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra i que va tenir lloc ahir al matí a les valls de Canillo, va posar punt final a una competició que ha comptat amb dues jornades durant el cap de setmana.

Una vegada finalitzades totes les proves, pel que fa als guanyadors de les tres combinades disponibles, Alejandro Villarino es va proclamar guanyador de l’Ultra 70K (43 quilòmetres dissabte i 23 quilòmetres diumenge) amb un crono final de 6.56.12. En categoria femenina, Erola Tortadès es va imposar, completant els 70K en un temps total de 10.08.34.

En la combinada Gran Marató (24 quilòmetres dissabte i 23 quilòmetres en la jornada d’ahir) la guanyadora en categoria femenina va ser Irati Azkargorta, amb un crono sumatori final de 5.43.28. En categoria masculina, Xavi Llanas va ser el vencedor amb un temps final de 5.06.34.

Finalment, en la combinada Trail (24 quilòmetres dissabte i 15 ahir), la guanyadora femenina va ser Sara Roca amb un temps de 4.55.15, mentre que Miquel Àngel Capó va guanyar amb un 4.03.39.