PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús aconsegueix la sisena posició a Àustria

El pilot registra així el seu millor resultat a la Copa del Món Enel de MotoE

Per El Periòdic

Cardelús durant la cursa d’ahir a Àustria.
Cardelús durant la cursa d’ahir a Àustria. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va aconseguir ahir, al Red Bull Ring d’Àustria, el seu millor resultat a la Copa del Món Enel de MotoE, classificant-se sisè en la cursa disputada al traçat austríac.


El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing, que va sortir des de la tercera fila de la graella, va cedir una posició inicialment, passant vuitè al final de la primera volta, però a la següent ja n’havia recuperat dues i va passar a encapçalar el grup perseguidor dels cinc pilots que s’estaven disputant la victòria. La diferència entre els dos grups es va mantenir en tot moment per sota dels dos segons i, fins i tot, va arribar a reduïr-se en algunes dècimes en un intent de Cardelús de deixar enrere els seus perseguidors i assegurar el sisè lloc.


Finalment, l’andorrà va acabar a només dos segons i set dècimes del guanyador, millorant així la vuitena posició de la passada temporada a Misano que era, fins ara, el seu millor resultat a la categoria de les motos elèctriques. Tanmateix, la seva volta ràpida va ser la sisena millor de la cursa.


«Estic content pel resultat de la cursa d’aquest diumenge [ahir] i perquè ens torna al lloc on érem abans de les lesions, que han marcat la meva temporada a la MotoE», va declarar Cardelús en acabar la jornada. El pilot va voler ser clar, i va assenyalar que «no he acabat de sortir bé del tot però, malgrat això, he reaccionat ràpidament i he acabat amb un sisè lloc, que és el meu millor resultat en aquesta categoria». 


La pròxima prova de la Copa del Món Enel de MotoE, que tancarà la temporada a Misano amb dues curses, es disputarà el cap de setmana del 4 de setembre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT