Xavi Cardelús soritrà 7è al Gran Premi d’Àustria de la Copa del Món Enel

El pilot andorrà torna a la MotoE després de la caiguda que va patir el passat 27 de maig

Cardelús durant els entrenaments d’ahir.
Cardelús durant els entrenaments d’ahir. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va aconseguir ahir ocupar la setena posició en els entrenaments classificatoris de la prova de la Copa del Món Enel de MotoE, que aquest cap de setmana es disputa a Àustria, i sortirà des de la tercera línia de la graella a les curses d’avui i demà.

El pilot d’Avintia Esponsorama Racing va tornar a mostrar el seu bon moment de forma i, després de no haver pujat a la moto elèctrica des del 27 de maig, va poder progressar al llarg de tot el dia d’ahir fins a marcar un registre d’1.42.08 a la QP2, que li va servir per situar-se a tan sols sis dècimes de segon de la pole position de la categoria. Tot i això, l’andorrà només va poder fer tres voltes per problemes amb la bateria de la seva moto.

Abans d’això, Cardelús havia aconseguit el 10è millor temps al segon lliure del dia, que l’obligava a passar per la QP1, en la qual va ser el segon classificat, guanyant l’accés a la QP2 on va acabar de completar una bona jornada de tornada a la categoria de MotoE.

«Estic molt satisfet pel setè lloc que he aconseguit després de tant de temps de no pilotar la moto elèctrica. Definitivament, hem començat molt bé aquest Gran Premi d’Àustria», va declarar Cardelús en acabar la jornada classificatòria, i a partir d’avui lluitarà per fer-se amb un nou podi aquesta temporada.