PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Velasco aposta per la competitivitat al vestidor

El nou tècnic de l’Inter Club Escaldes espera quatre o cinc fitxatges més

Per El Periòdic

Velasco durant un entrenament amb l’Inter Club Escaldes.
Velasco durant un entrenament amb l’Inter Club Escaldes. | Inter Club d’Escaldes

Juan Velasco ja ha posat en marxa la maquinària de l’Inter Club Escaldes. El nou integrant de la banqueta de l’equip que defensarà el títol lliguer aquesta temporada va assegurar ahir tenir les idees ben clares pel que fa a la composició de la plantilla. Peces que havien estat clau durant les últimes temporades han marxat, com és el cas del davanter Genís Soldevila, el porter Josep Gomes o el migcampista Jordi Betriu (aquest últim encara per confirmar oficialment). De totes aquestes decisions se n’ha fet càrrec Velasco, que va declarar que «m’agrada moure els vestidors per tal de crear sempre competitivitat», mentre afegia que «sempre es pot millorar, i vist des de fora, crec que es poden assolir els objectius amb més contundència».


En el que portem de mercat estival, l’Inter s’ha fet amb els serveis de vuit jugadors nous en comparació als que van acabar l’última Lliga Multisegur. Sascha Andreu, Aridai Cabrera, Adrià Muñoz, Roger Marcé, Chete i Ángel de la Torre van arribar per ajudar l’equip en els diferents partits de la Champions League i la Conference League, mentre que Alain Petxarroman i Ion Rodríguez han arribat a la disciplina escaldenca fa escasses setmanes.


D’igual manera, i segons va confirmar Velasco, l’Inter espera incorporar quatre o cinc fitxatges més, la gran majoria destinats a la faceta ofensiva, i l’objectiu principal aquesta temporada serà «tornar a revalidar el títol lliguer», el qual la darrera campanya va estar d’allò més disputat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT