PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prova pilot per reduir les retencions del Tarter a Canillo

El trànsit es desvia a la rotonda de Montaup cap a Prat del Riu

Per El Periòdic

La prova pilot a Canillo.
La prova pilot a Canillo. | Mobilitat

Les retencions a la parròquia Canillo s’han tornat en un costum en els darrers dies per la gran afluència de turistes que hi ha aquest agost. De fet, durant aquesta setmana les cues per creuar el centre de la població arribaven fins al Tarter. Per aquest motiu, el Comú de Canillo, en col·laboració amb el Departament de Mobilitat del Govern, va iniciar ahir una prova pilot per millorar la fluïdesa del trànsit del centre de la vila. L’objectiu principal, tal com informa Mobilitat a través de les xarxes socials, és reduir les retencions que s’han produït aquests darrers dies en direcció a Encamp.

El dispositiu, que es troba en funcionament des d’aquest divendres al matí, consisteix a desviar el trànsit en direcció nord a l’alçada de la rotonda de Montaup cap a l’accés de l’aparcament Prat del Riu, passant pel comú i fins a la rotonda dels Refugis. Amb aquest desviament, els dos carrils del centre de Canillo es destinen a la circulació en sentit sud perquè aquesta pugui ser més fluïda.

Les xarxes socials van plenes aquest estiu de vídeos i fotografies que mostraven una saturació del trànsit mai vista a l’estiu a la parròquia de Canillo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT