PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavier Espot Miró encapçalarà el comitè organitzador per als JPE Andorra 2025

El president de la Federació de Golf dirigirà el grup encarregat dels preparatius de la cita internacional

Per El Periòdic

Xavier Espot Miró, en una imatge d’arxiu.
Xavier Espot Miró, en una imatge d’arxiu. | Federació Andorrana de Golf

El comitè organitzador dels Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025 ja té figura principal. Xavier Espot Miró, president de la Federació Andorrana de Golf (FAG) i pare de l’actual cap de Govern, Xavier Espot, serà qui encapçali el grup encarregat dels preparatius de cara a la cita internacional més important pel país. Espot dirigirà un comitè que comptarà amb sis membres, dels quals ja se saben els noms de Lluís Ruiz, Anna Maria Achon i Marisa Sánchez com a representants del Comitè Olímpic. D’altra banda, la resta d’integrants sortiran del Govern, els diferents comuns i d’Andbank com a patrocinador principal de l’esdeveniment.


Així doncs, el nou president recull el testimoni de Josep Besolí, qui va ser director d’Andorra 2021, mentre que, per altra banda, la comissió espera tenir-ho tot més o menys enllestit de cara a la pròxima edició dels Jocs a Malta, el 2023, lloc on Andorra rebrà la bandera com a pròxim organitzador.


De moment, s’han definit aproximadament 12 grups de treball, que s’encarregaran de les diferents àrees establertes, però el gros del programa no canviarà massa del ja establert per a Andorra 2021. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT