PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAM escull els corredors per al Campionat Mundial

Andorra comptarà amb fins a vuit representants a Val Bognanco (Itàlia)

Per El Periòdic

Casal, Fernández, Soldevila i Fenés, en una imatge d’arxiu.
Casal, Fernández, Soldevila i Fenés, en una imatge d’arxiu. | FAM

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), amb el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, al capdavant, va donar a conèixer ahir el grup de corredors que formaran l’equip nacional per tal de representar Andorra en els Skyrunning World Championship 2022. La competició, que tindrà lloc el cap de setmana del 9 a l’11 de setembre, es disputarà a Val Bognanco, a Itàlia, i serà la cita internacional més important de la temporada per a tots els atletes de curses de muntanya.


El Principat comptarà amb fins a vuit representants: Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sintu Vives, Lluis Sanvicente, Nicolas Vivanco, Ariadna Fenés i Magalí Salomon. Els Campionats posaran a prova els corredors en tres disciplines disponibles. El divendres 9 de setembre tindrà lloc la Vertical Race amb 3,8 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. L’endemà, dissabte, serà el torn de la prova més llarga amb la SkyUltra, una cursa que comptarà amb 56 quilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu. Finalment, el diumenge es disputarà l’SkyRace, amb 31 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu.


A la Vertical Race de quasi quatre quilòmetres prendren part Casal, Soldevila, Fenés i Salomon, mentre que Sanvicente i Vives disputaran la distància més llarga. Finalment, en l’última jornada, Casal, Soldevila, Fenés, Fernández i Vivanco correran els 31 quilòmetres.


Els Skyrunning World Championship 2022 a Val Bognanco serviran a la federació per consolidar la continuitat de les bones actuacions en les proves realitzades recentment en l’àmbit internacional. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT