PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc es veurà amb el Lleida a la Lliga Catalana

El duel d’anada es jugarà el 29 de setembre al Barris Nord i la tornada serà el 2 d’octubre al Poliesportiu

Per El Periòdic

Llovet intenta la cistella durant l’últim partit de la temporada passada.
Llovet intenta la cistella durant l’últim partit de la temporada passada. | BCA / MARTÍN IMATGE

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va fer oficial el calendari corresponent a la que serà part de la pretemporada (els duels més oficials) de cara a preparar la LEB Or. Així mateix, i amb la confirmació també per part de la Federació Catalana, el MoraBanc disputarà la Lliga Catalana contra el Força Lleida, en un format de final a doble partit. L’anada està programada per al pròxim 29 de setembre, al Barris Nord, mentre que la tornada tindrà lloc el 2 d’octubre, al Poliesportiu.

D’aquesta manera, els 18 equips que conformen la LEB Or disposaran aproximadament d’entre cinc i sis setmanes de preparació per a poder arribar a l’inici de lliga en la millor forma possible, i dins d’aquest temps cadascun dels conjunts incorporarà els partits que creguin convenients, com es va fent habitualment.


No obstant això, els clubs hauran de tenir en compte les prop de 80 trobades amb les quals compta el calendari aquesta temporada, per tal de no excedir-se en la preparació. Finalment, aquests tornejos locals i el context de poder optar a la conquesta dels principals títols autonòmics servirà els aficionats per gaudir dels nous fitxatges. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT