PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Barcelona completa una nova estada a Encamp

Els blaugrana encadenen quatre anys de preparació en alçada al Principat

Per El Periòdic

Mas, amb els integrants del Barça.
Mas, amb els integrants del Barça. | Comú d\'Encamp

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, va rebre ahir al matí els jugadors i membres de l’staff del Barça d’hoquei patins a les instal·lacions del Complex Esportiu d’Encamp. Per quart any consecutiu, el conjunt blaugrana ha escollit la parròquia encampadana per preparar la pretemporada. L’estada, que en total ha comptat amb quatre sessions d’entrenament físic i tàctic, es va iniciar el passat diumenge 14 d’agost i posarà punt final avui mateix.


A banda de la rebuda, també es va dur a terme una activitat conjunta entre els jugadors del Barça i els infants de l’Àrea de Jovent, que van poder viure en primera persona un entrenament de l’equip des de dins i, alhora, gaudir d’una jornada d’oci que va «apropar l’esport d’elit als més petits i petites de la parròquia», segons va declarar Mas.


La cònsol major també va voler destacar que des del comú «estem molt contents de rebre de nou el Barça d’hoquei patins. És la quarta temporada que venen a la parròquia». A més, va assegurar que acollir aquestes estades «és molt important. Des del comú es continua treballant perquè Encamp sigui una destinació esportiva de primer nivell, i que vinguin clubs com el Barça referma aquest fet». Per tot, «consolidem aquestes estades i celebrem poder acollir totes les disciplines possibles». Per cloure la jornada, el club ha fet entrega d’una samarreta i un stick signat per tots els jugadors com a record de la seva estada.


Les estades de l’FC Barcelona es tancaran amb els equips de bàsquet: el Barça B arribarà el 19 d’agost, i el Barça CBS femení, que iniciarà els entrenaments el 21 de setembre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT