PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La victòria deixa l’FC Andorra setè a la taula

Els tricolor tornen al Principat per preparar el pròxim duel d’aquí a quatre dies

Per El Periòdic

Els jugadors de l’FC Andorra celebren la victòria contra l’Oviedo.
Els jugadors de l’FC Andorra celebren la victòria contra l’Oviedo. | @FCANDORRA

L’FC Andorra conservarà en la seva història la primera victòria en la Segona Divisió del futbol espanyol, i en el primer partit, en vèncer el Reial Oviedo per 0-1 en el Carlos Tartiere. D’aquesta manera, els tricolor van recollir els fruits, que s’han materialitzat en forma de punts, tres concretament, que serveixen per col·locar els del Principat en setena posició a la classificació.


D’altra banda, el conjunt dirigit per Eder Sarabia només disposarà de quatre dies per preparar el pròxim duel, aquest dissabte a partir de les 17.30 hores, contra també tot un clàssic, ja no de LaLiga SmartBank, sinó de la Primera Divisió, com és l’Sporting. Aquest serà el segon dels tres partits consecutius que haurà de disputar l’FC Andorra lluny del Nacional, que s’espera que estigui enllestit per a la jornada 4, en la qual els andorrans rebran el Granada.


De moment, la primera alegria de la temporada ha servit per veure un vestidor unit i eufòric, tal com va reflectir el mateix club a les seves xarxes socials en mostrar un vídeo dels jugadors celebrant a ritme de la cançó Princesas, de Pereza.


Visita de LaLiga/ Precisament per supervisar el desenvolupament de les obres a l’Estadi Nacional, LaLiga aterrarà avui al Principat per veure si cal intervenir en algun aspecte o si tot continua amb el camí establert. L’organisme rector del futbol espanyol no vol deixar res a l’atzar i, com a mínim, espera que la gespa, els seients i les torres de retransmissió televisiva estiguin preparades per acollir el primer partit de la competició a Andorra.


De moment, el club es mostra optimista i segons s’ha pogut veure en les diferents imatges de l’estadi, tot sembla indicar que els terminis es compliran i no hi haurà cap problema a l’hora de disputar el partit contra el Granada.


Sarabia, amb Setién/ Una altra de les imatges que va deixar el debut de l’FC Andorra a LaLiga SmartBank va ser el retrobament entre el tècnic tricolor, Eder Sarabia, i el que ha sigut el seu mestre futbolístic, Quique Setién, amb el qual va coincidir en diferents banquetes de l’elit, en clubs com el Betis o l’FC Barcelona.
«Quina alegria, Setién! Una il·lusió enorme que hagis estat en aquest dia tan especial», va publicar Sarabia a la xarxa social de Twitter, juntament amb una fotografia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT