PUBLICITAT

El 'paintball' làser i el taller d''skate', novetats de l'Encamp Nit

  • L'esdeveniment, destinat a joves de 12 a 18 anys, serà dissabte a partir de les 20 hores
EL PERIÒDIC
ENCAMP

La cinquena edició de l'Encamp Nit torna aquest proper dissabte amb dues novetats destacades, que són el paintball làser i el taller d'skate interior. Les diverses activitats en les que podran participar els joves d'entre 12 i 18 anys tindran lloc al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp a partir de les vuit del vespre i fins les dues de la matinada.

Els joves gaudiran d'activitats variades que aniran des d'esports de grup fins a competicions de playstation o wii, passant per exhibicions de dansa moderna i moltes altres.

Els organitzadors de l'esdeveniment, la consellera de Joventut i Esports del Comú d'Encamp, Elisabeth Pirot, i el cap de Departament de Joventut i Esports, Manel Sánchez, van comentar ahir que l'esdeveniment té la voluntat d'oferir als nois i noies una opció diferent per a la nit de dissabte que combina esport, oci i entreteniment. Les previsions apunten als prop de 200 visitants i el Comú hi ha destinat menys de 1.500 euros.

L'entrada al Complex Esportiu i Sociocultural, on es realitzaran els diversos jocs, competicions i exhibicions, serà gratuïta, però el que sí que es demana des del Departament és que els joves s'hi inscriguin per avançat per saber quanta gent participarà a cada activitat.

A més, al complex esportiu hi haurà vigilància durant tota la nit per garantir la seguretat dels joves, així com assegurar-se que ni es fuma ni es beu alcohol. El que sí que va avançar el cap del Departament, Manel Sánchez, és que es farà de manera discreta perquè els nois i noies no se sentin vigilats, ja que, segons va afirmar, és una cosa que molesta molt als joves d'aquesta franja d'edat.

La primera edició de l'Encamp Nit va tenir lloc al 2008 i aquest any s'intenta que es repeteixi una vegada per estació de l'any, ja que segons va explicar Pirot a l'ANA, té una «acollida immillorable», però si es repetís massa sovint potser no cridaria tant l'atenció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT