PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carabaña surt ovacionat de les semifinals dels 3.000 obstacles

L’andorrà protagonitza la imatge de l’Europeu sacrificant la seva cursa per ajudar un rival

Per El Periòdic

Carabaña ajuda el competidor danès Axel Vang Christensen.
Carabaña ajuda el competidor danès Axel Vang Christensen. | European Athletics

Nahuel Carabaña va ser el protagonista principal ahir, durant la primera sèrie de les semifinals dels 3.000 obstacles pertanyent a l’Europeu que es troba disputant-se a Munic (Alemanya). L’andorrà va donar un exemple d’esportivitat en sacrificar la seva cursa per ajudar el competidor danès Axel Vang Christensen, que a causa d’una caiguda en un dels obstacles es va lesionar greument i no podia abandonar la pista pel seu propi peu, corrent el risc de ser atropellat en la següent volta per la resta de participants.


«Estava a punt de continuar [Carabaña], però alguna cosa dins de mi va dir: necessito ajudar-lo i moure’l abans que tornin els altres corredors. No podia moure’s en absolut i mentre pensava en tot això, el meu cos automàticament es va girar i vaig decidir ajudar-lo», va declarar el tricolor just en acabar la prova després d’aquesta acció.


El gest li va valer a Carabaña per endur-se l’ovació del públic desplaçat a l’Olympiastadion de Munic i el reconeixement de diferents organismes implicats en la competició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT