PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferré finalitza en quarta posició al Lankebanen

El pilot demostra un gran ritme en la segona prova del FIA RX2e Rallycross

Per El Periòdic

Ferré durant una de les curses.
Ferré durant una de les curses. | ACA

El FIA RX2e Rallycross Championship va celebrar la seva segona ronda de la temporada al circuit noruec de Lånkebanen. La pista del municipi d’Hell va ser l’escenari idoni per a les lluites que es van viure sobre l’asfalt, de les quals Viktor Vranckx va sortir vencedor a la gran final, en la qual també va estar present el jove pilot ACA Raül Ferré, que va acabar la jornada amb una meritòria quarta posició. Ferré va demostrar un gran ritme de competició durant tot el cap de setmana en aquesta segona participació en el FIA RX2e Rallycross Championship, colant-se en la final juntament amb els millors pilots de la graella.


Per començar, els pilots van tenir l’oportunitat de fer les dues sessions d’entrenaments lliures per afinar els cotxes i conèixer un circuit inèdit. Un cop van acabar ambdues mànegues, es va procedir a córrer les diferents curses, en les quals el tricolor va estar sempre oscil·lant entre la quarta i la sisena plaça, per acabar amb la quarta posició final.


«Aquesta P4 l’estic vivint com una victòria. Teníem bon ritme, érem molt ràpids, només cal veure el resultat del Warm Up, però els contactes i xocs van ser una constant, el factor sort no ens ha acompanyat», va declarar Ferré en acabar la jornada, mentre afegia que «en la final he pogut demostrar un ritme encara més alt, i tot i que m’han desplaçat fins a la quarta posició l’he pogut defensar bastant bé». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT