PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú nota «grans millores» de cara a la nova temporada

El programa de Copa del Món que té establert començarà a l’octubre

Per El Periòdic

Verdú, durant les seves declaracions.
Verdú, durant les seves declaracions. | FAE

Joan Verdú és la punta de llança de l’estructura d’equips de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en la seva respectiva secció d’alpí. El programa de Copa del Món que té establert per a la nova campanya 2022-2023, que començarà el pròxim mes d’octubre, ha obligat l’esportista a fer un pas endavant en l’equip, que comptarà amb Juan Lago com a entrenador i Andrea Peretti d’skiman.


«La pretemporada està anant molt bé», va explicar Verdú, que considera que hi ha aspectes que han anat a més durant aquest estiu. «Tot el que és la preparació física, aquesta pretemporada hem fet un pas endavant, i tot i que estem treballant durament, amb molta intensitat, finalment em noto grans millores», va dir l’esquiador.


Verdú considera que s’ha afegit un extra, un plus pel que fa a la seva preparació, gràcies, en part, a un treball específic. «Tot el que depèn de nosaltres ho estem cuidant al màxim, com pugui ser l’alimentació, el descans, la rehabilitació, la prevenció de lesions, etc. En aquest aspecte estic molt content perquè sento que estem millorant molt en tots aquests aspectes, i penso que pel nivell on volem anar són detalls que cal tenir molt en compte».


Aquesta pretemporada, l’esquiador andorrà, actual campió de la Copa d’Europa de gegant, ha estat dues vegades d’estada amb neu, i a Nova Zelanda continuarà per millorar la seva posada a punt de cara a l’inici de la temporada de competició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT