PUBLICITAT

Detingut per amenaçar de mort i tenir 8,3 grams de cocaïna

La Policia arresta un resident de 52 anys per donar 2,43 grams d’alcohol en sang

Per El Periòdic

Un cotxe patrulla de la Policia durant un control.
Un cotxe patrulla de la Policia durant un control. | Arxiu ANA

La Policia va arrestar dimecres passat un home, resident de 40 anys, com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, la salut pública i la integritat física i moral. Segons s’exposa al balanç de detencions que el cos d’ordre publica setmanalment, els agents van ser requerits en un hotel d’Encamp perquè l’home hauria amenaçat de mort a les treballadores. En arribar al lloc dels fets, els efectius van identificar el detingut com l’autor d’una agressió a una persona durant una discussió que havia tingut lloc hores abans i, en el moment de procedir al control de l’home, li van trobar 8,3 grams de cocaïna a sobre.

Aquesta és una de les actuacions que la Policia va fer en els darrers set dies, durant els quals es van controlar a 21 persones, entre les quals figura l’arrest d’un resident a Encamp de 34 anys, qui hauria tingut retinguda una persona al seu domicili contra la seva voluntat durant un curt període de temps. El cos d’ordre també va detenir un resident de 22 anys acusat d’un delicte contra la integritat física i moral per haver donat un cop de puny al rostre d’una altra persona en un local d’oci nocturn.

En relació amb els delictes contra la salut pública, els agents van detenir tres persones per possessió de cocaïna. A banda, també van controlar un jove resident de 18 anys amb 48 grams d’haixix. Quant a les detencions per delictes contra la seguretat al trànsit, al llarg de la setmana passada es van arrestar 12 persones, entre les quals ressalta el control a un home, resident de 52 anys, que va donar una taxa d’alcohol en sang que gairebé quintuplicava el límit permès, 2,43 grams d’alcohol per litre de sang. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT