PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El mercat artesanal d'Ordino atreu un gran nombre d’assistents

La mostra també consta d’una instal·lació de titelles per distreure els menuts

Per El Periòdic

La instal·lació de titelles.
La instal·lació de titelles. | ANA

El mercat artesanal d’Ordino, que enguany s’ha celebrat a la plaça de la Closa, ha tingut un gran èxit de participació per part de les iniciatives artesanals del país. Així ho va manifestar el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, qui va apuntar que davant l’alt interès, des del comú han hagut de deixar algunes parades fora de la iniciativa per l’espai, tot i que l’esdeveniment compta amb una gran varietat d’estands, des de bijuteria, alimentació i vestit.

Serracanta va indicar que, aprofitant la bona evolució de la pandèmia i l’increment de visitants al país, enguany han decidit «fer més participatiu el mercat» amb la introducció del grup de titelles Galiot Teatre, que obre al públic familiar el món dels titelles amb més de 150 creacions. Aquesta acció, va argumentar el conseller, té la voluntat d’aportar a la iniciativa una activitat complementària a la compra de productes: «Volem que les famílies no només vinguessin a comprar i que pels infants sigui carregós, motiu pel qual hem afegit un seguit d’activitats perquè tinguin una distracció divertida, gaudeixin i es quedin una estona», va posar en relleu.

D’altra banda, el conseller també va comentar que la voluntat de la corporació és atreure els turistes i visitants que transiten per la parròquia, «que són molts», perquè parin a veure el mercat i després vagin al poble «a activar el comerç local». Finalment, va assenyalar que si la fira continua tenint èxit, es podria obrir la porta a fer-la al llarg de tota la vila, tot i que un dels punts forts de l’esdeveniment és el canvi d’ubicació per mostrar a la gent que «Ordino no només és el carrer major, sinó que tenim altres punts d’interès on poder fer activitats», va informar l’ANA.

La mostra s’allarga fins al dia d’avui, aprofitant la festivitat de l’Assumpció que se celebra arreu d’Andorra així com als països veïns, fet que pot afavorir a una nova jornada d’afluència al mercat. Es podrà visitar de les 10.00 a les 14.00 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT