PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’escuma de colors banya una cinquantena d’infants

Els actes segueixen amb el RallySorpresa, un concurs de Botifarra i música

Per El Periòdic

Un nen gaudeix de la festa de l’escuma, ahir a Encamp.
Un nen gaudeix de la festa de l’escuma, ahir a Encamp. | ANA

En el marc de la celebració de la Festa Major d’Encamp, el comú va dedicar la tarda d’ahir als més menuts i les seves famílies. El plat estrella va ser la festa de l’escuma Holi, una iniciativa que va aplegar més d’una cinquantena de nens i nenes, així com mares i pares. La proposta, que partia de la tradicional festa de l’escuma, va guanyar diversió amb l’afegit dels colors, a l’estil de la celebració que cada any fan a l’Índia: l’Holi. Cal tenir en compte que aquesta activitat es repetirà una altra vegada avui, a partir de les 16.00 hores al passeig de l’Alguer d’Encamp. Així mateix, els infants també van poder gaudir ahir d’inflables i jocs aquàtics per a totes les edats, que en el dia d’avui també estaran disponibles. 

D’aquesta manera, la meteorologia va afavorir ahir la celebració encampadana, no com en el primer dia de la Festa Major, dissabte, quan el vent i la pluja van fer la guitza especialment al ball de tarda de la mà de Join a la plaça dels Arínsols. Tot i això, una trentena de veïns es van aplegar al centre de la població per moure l’esquelet i gaudir de cançons típiques de revetlla, com el Cha cha cha del tren, Me gustas mucho o el Bacalao de Julio Iglesias. En canvi, els concerts de nit es van traslladar a la Sala de Congressos.

Les activitats en el marc de la Festa Major no s’aturen, i avui se celebrarà el tradicional Rally Sorpresa Spartan SorpRace arreu de la vila. El tret d’inici serà a la plaça de Sant Miquel, a les 15.00 hores. Durant la tarda, també tindran lloc un concurs de Botifarra al Casal del Poble (16.05 hores) i dues sessions de classe de cycling a la plaça dels Arínsols (19.00 i 20.00 hores). Al vespre, hi haurà l’actuació musical del DJ Animal Show i la festa la clourà DJ Moncho. 

Finalment, demà es durà a terme la tradicional missa de Sant Roc i el reconeixement als padrins de la parròquia a l’Església de Santa Eulàlia a partir de les 12.00 hores, i la Festa Major d’Encamp es tancarà amb un castell de focs artificials des del pont de Riberaigües, a les 22.15 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT