PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jone Fuente i Eusebi Solé, guanyadors dels 10 km

La Travessa Pas de la Casa aplega 150 participants

Per El Periòdic

El podi de la competició, amb el cònsol menor encampadà.
El podi de la competició, amb el cònsol menor encampadà. | Comú d\'Encamp

La primera edició de la Travessa Pas de la Casa va donar ahir el tret de sortida amb un total de 150 participants, que va fer els tres recorreguts (de 10, 5 i 2,6 quilòmetres) sortint des de la plataforma de Grandvalira del Pas de la Casa. La primera sortida va ser la de la cursa Antenes (10 km). Segons l’organització, els guanyadors van ser Jone Fuente, en la categoria femenina, i Eusebi Solé, en la masculina. 

El cònsol menor d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, i la consellera major, Josefina Rodríguez, van fer entrega dels premis als classificats juntament amb Rui da Costa, director de la cursa i part de l’organització de l’esdeveniment. Rascagnères va assegurar que des del comú «se celebra aquesta iniciativa, que ve de joves emprenedors de la parròquia». A més, va destacar la gran participació i va remarcar que sent una primera edició «ha sigut tot un èxit». Per tot, «des del comú felicitem els organitzadors i al Departament d’Esports, que ha sumat esforços perquè l’esdeveniment anés bé. Desitgem que hi hagi més edicions», va augurar. 

Els recorreguts de la travessa van tenir com a punt central l’estany de les Abelletes i va incloure punts emblemàtics com el port d’Envalira o Coll Blanc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT