PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nàdia Tudó assoleix el lloc 31è en els 200 metres braça

La nedadora diu que «m’hauria agradat acostar-me a la meva millor marca, però estic contenta»

Per El Periòdic

Nàdia Tudó.
Nàdia Tudó. | FAN

Nàdia Tudó va nedar ahir la primera sèrie dels 200 metres braça, durant la quarta jornada de competició del 36è Campionat Europeu de Natació, que se celebra aquests dies a la ciutat de Roma. Tudó va finalitzar la seva participació amb un temps de 2:36,73, que li va representar el 31è lloc de la general. El rècord d’Andorra està en 2:33,92, de la mateixa nedadora, assolit el 22 de juny passat a la ciutat de Berlín durant el Campionat alemany de natació.

«M’hauria agradat acostar-me més a la meva millor marca, però estic contenta, ja que aquesta temporada crec que ha anat molt bé i hem fet molta feina», va dir Tudó, poc després de tancar la seva participació en el campionat.

Alfonso Maltrana, entrenador i director tècnic de la Federació Andorrana de Natació (FAN), va comentar que «ha nedat de forma bastant correcta. La primera part ha fet parcials per acostar-se i fins i tot millorar el rècord d’Andorra, portava un ritme per a un teòric passi de 2:32 llargs, però durant la segona part li ha costat mantenir el ritme i aquí ha estat la diferència entre millorar el 2:33 del rècord i el 2:36 que ha fet. Estem satisfets, ho ha intentat i ha lluitat amb l’empenta i esforç que caracteritza als representants de la delegació. Ara només queda acomiadar una temporada en què ha fet bones baixades de marca, recarregar energies i esperar que passi el temps per la nova temporada».

PUBLICITAT
PUBLICITAT