PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia investiga una presumpta punxada a un menor a Encamp

Els agents van traslladar el jove a l’hospital, on se li van practicar les proves pertinents

Per Lídia López

El material repartit en el punt lila d’Encamp.
El material repartit en el punt lila d’Encamp. | Comú d\'Encamp

L’Àrea de Policia Criminal s’encarrega de la investigació d’una possible punxada a un noi menor d’edat, en el marc de la Festa Major d’Encamp. Segons ha informat el Cos d’Ordre, els agents van ser requerits a la vila encampadana la matinada de dissabte a diumenge, una mica abans de les 01.00 hores. Allà van constatar que un jove hauria rebut presumptament una punxada. 

D’aquesta manera, la Policia va engegar immediatament el procediment estipulat en els casos de sospita de punció, traslladant a l’afectat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on els sanitaris van desenvolupar l’exploració i les proves corresponents per determinar si l’agressió es va produir o no. Ara, el Cos d'Ordre està a l’espera d’obtenir els resultats.

Cal recordar que l’Executiu va definir fa uns dies el protocol de seguretat que s’ha de seguir amb totes les persones que creguin que han pogut ser víctimes d’aquesta mena d’agressions, a la vegada que el ministre Portaveu, Eric Jover, va convidar a la població a no passar per alt cap sospita. Aquest protocol es va activar després que es formalitzés la primera denúncia al país en el marc de la Festa Major de Sant Julià de Lòria. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT