PUBLICITAT

Andorra la Vella

‘Petxa’ afirma que vol «gaudir» i «sentir-se protagonista» al camp

David Martín deixa l’FC Andorra, mentre la direcció esportiva reconeix que cal reforçar la davantera

Per Albert Belis

Alex Petxarroman, ahir davant de MoraBanc, durant la seva presentació.
Alex Petxarroman, ahir davant de MoraBanc, durant la seva presentació. | A. BELIS

Alex Petxarroman, Petxa, ja exerceix de tricolor. Acaba d’arribar a l’FC Andorra, però ha fet dos entrenaments i dilluns vinent estarà a disposició del tècnic, Eder Sarabia, per al debut contra l’Oviedo. Ahir va ser presentat a la seu del patrocinador, MoraBanc, acompanyat del seu germà. «L’interès del club i veient l’equip i al que li agrada jugar, m'identifico amb el que m’agrada a mi», va deixar anar d’entrada. Tot i la seva polivalència, de moment jugarà de lateral, tal com va revelar després de conversa amb l’entrenador. «Vull gaudir i sentir-me protagonista en un equip on crec que puc créixer i millorar, però no em cal reivindicar-me», va assegurar en referència al fet que el tècnic de l’Athletic Club, Ernesto Valverde, el seu club d’origen, hagi decidit prescindir d’ell per aquest curs. 

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, per la seva banda, es va mostrar content per la nova incorporació perquè «feia molt temps que el volíem», va assegurar. Sobre el mercat de fitxatges, Nogués va descartar que hi hagués cap altra incorporació abans del partit de dilluns. En canvi, va reconèixer que calia reforçar la davantera amb tres jugadors més abans que tanqui el mercat el dia 31. «Ara les negociacions són més complexes, ja que intentem anar al perfil alt en els fitxatges; estem mirant totes les posicions i com es mou el mercat», va relatar. Per un altre costat, el club va arribar ahir a un acord amb David Martín per rescindir el contracte. La seva destinació serà l’Algeciras. 

D’altra banda, el director esportiu va explicar que ja s’han fet més de 800 socis i que aspiren a arribar als 1.500. Quant a l’Estadi Nacional, el dia 22 es col·locarà la gespa i dimecres vinent rebran la visita dels tècnics de la Lliga. «La pluja d’aquests dies ens ha anat bé», va assegurar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT