PUBLICITAT

Ensurt sense conseqüències

  • Gutiérrez pateix una forta caiguda al super gegant dels Mundials, prova en què debuten avui Vidosa i Esteve
EL PERIÒDIC
GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Periodic
Gutiérrez cau, ahir, a la part baixa de la pista del super gegant dels Mundials que es disputen a l'estació alemanya de Garmisch-Partenkirchen.
Foto: EL PERIÒDIC

Mireia Gutiérrez va debutar ahir als Mundials d'esquí alpí de Garmisch-Partenkirchen (Alemanya) amb una forta caiguda durant el super gegant, tot i que sense conseqüències físiques per a l'andorrana, que avui tornarà a la càrrega als entrenaments oficials del descens. La cursa la va guanyar l'austríaca Lizz Goergl, per davant de la nord-americana Julia Mancuso i l'alemanya Maria Riesch. Avui, a més de la cita femenina de cronometratge amb el descens, destaca el debut dels homes, on Roger Vidosa i Kevin Esteve seran a la sortida del super gegant.

Gutiérrez va fer una baixada bastant correcta a la part alta, però quan anava de menys a més va agafar una porta amb escaletes, segons va informar ahir la FAE, i se li va creuar un dels esquís, el que va provocar la caiguda. L'andorrana havia marcat la 34a posició en el primer punt intermedi, mentre que en el tercer ja estava la 30a. Després va venir la caiguda, tot i que l'esquiadora es va poder aixecar sense problemes en el mateix moment.

Així mateix, la FAE va informar ahir que els problemes físics que pateix la Mimi no són deguts a la caiguda d'ahir, sinó a una lesió que ve arrossegant des de fa temps. A més, l'andorrana pateix un petit esquinç al genoll, tot i que els metges han donat llum verda a la seva participació als Mundials. De fet, la intenció de la FAE i de Gutiérrez és participar en totes les proves d'aquests Campionats del Món, tal i com estava previst d'inici. Avui, de fet, serà a la línia de sortida dels entrenaments oficials de descens que estan programats per a les 13.30.

Per la seva part, el director tècnic de la FAE, Carles Visa, va afirmar que la caiguda havia estat aparatosa «per l'efecte» de veure l'andorrana caient, tot i que va treure ferro i va dir que es trobava perfectament.

L'HORA PER VIDOSA I ESTEVE / Avui és el moment de veure en directe Roger Vidosa i Kevin Esteve -Eurosport, ja se sap que sempre que no posin la publicitat just en el moment que corrin. Els dos seran a la sortida del super gegant masculí amb els dorsals 57 i 49, respectivament. A la cursa, els favorits seran el suís Didier Cuche, el croat Ivica Kostelic i el noruec Aksel Lund Svindal, que es portaran totes les mirades.

PARTICIPACIÓ A TIGNES / Dilluns es va disputar un super gegant FIS a l'estació de Tignes on Marc Oliveras va ser el més ràpid dels andorrans; es va classificar 41è amb 73,53 punts FIS; Gabriel Barios va ser 67è amb 105,32 punts FIS. Axel Esteve i Nil Ruiz no van finalitzar la cursa. Ahir, a més, van fer el primer entrenament de descens, amb un resultat correcte de Marc Oliveras que se situa en 9a posició; Nil Ruiz, segon andorrà, va ser 17è; Gabriel Barios, 93è; Axel Esteve, el 100; i Robert Solsona, 109è. Avui els corredors disputen una super combinada (descens i eslàlom).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT