PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea vendrà la seva línia de cosmètica a les perfumeries Júlia i Gala

A la gamma de productes s’afegeix un exfoliant i una crema corporal amb una alta concentració de mantega de karité

Per El Periòdic

Una imatge d'arxiu de Caldea.
Una imatge d'arxiu de Caldea. | Caldea

Caldea va llançar la seva pròpia línia de cosmètica termal l’estiu passat, amb l’aigua termal com a ingredient principal. Com a novetat, els productes de Caldea Thermal Cosmetics ara també es poden adquirir a les perfumeries Júlia del Principat d’Andorra i de Catalunya, i al seu canal en línia. A més, pròximament també es comercialitzaran a les botigues Gala d’Andorra. En aquest sentit, la gamma s’ha ampliat amb un exfoliant i una crema corporal. En la seva fabricació s’han utilitzat ingredients naturals com olis vegetals i essencials, extractes de plantes, mantegues o perfums extrets de la natura, amb una base d’aigua termal. 

En total, Caldea té a la venda sis productes amb sis aromes diferents. L’aroma Mist és la fragància inspirada en la flor del cirerer; Drops, amb l’olor dolça, fresca i aromàtica de la taronja amb una base d’oli de cedre; Frost, amb l’aroma de fusta del sàndal; Flow, amb la rosa de l’Índia com a protagonista; Geyser, amb una base de flor de loto; i Bubbles, amb el lliri blanc com a element principal. 

Paral·lelament, els consumidors poden trobar en diferents presentacions una crema de mans amb mantega de karité, una mousse sabonosa de dutxa que neteja en profunditat; el xampú hidratant, una loció pel cos molt lleugera i infusionada amb aigua termal i dos productes nous: l’exfoliant corporal i la crema corporal enriquida amb una alta concentració de mantega de cacau i karité que proporciona la màxima hidratació i deixa la pell més suau, llisa i intensament nodrida. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT