PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Viatge per la història del rock a càrrec d’Old School

Concert inclòs en les Nits Obertes d’Ordino

Per El Periòdic

Una actuació del grup l’estiu de l’any passat.
Una actuació del grup l’estiu de l’any passat. | Old School

Les Nits Obertes d’Ordino continuen aquesta nit amb el concert d’Old School. La banda, integrada per Daniel Birch (veu i guitarra), Albert Infante (bateria i veus), David Pérez (guitarra) i Oscar Llauradó (baix) oferirà un repertori que repassarà els grans temes del rock des dels anys 50 i fins a l’actualitat.

Així doncs, el públic que assisteixi al concert podrà gaudir de cançons d’Elvis Presley, Rolling Stones, Eric Clapton, Otis Redding, The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, AC/DC o Red Hot Chili Peppers. Tal com va posar en relleu David Pérez, és un «viatge per la història del rock». A més, el grup està engrescat amb la idea d’actuar a les Nits Obertes d’Ordino, ja que fa «un parell d’anys» que perseguien aquesta actuació en «un lloc únic», perquè, a banda de l’entorn històric, els agrada que l’escenari estigui «molt a prop del públic».

El grup està tenint un període estival amb diferents actuacions, la qual cosa els fa reconèixer que «no es poden queixar» i aquesta mateixa setmana actuen a les festes majors de l’Aldosa i d’Encamp. Encara tindran un parell d’actuacions més i, de cara a l’any que ve, treballen per poder incloure al seu repertori temes propis.

El concert suposa la continuació del cicle Nits Obertes d’Ordino, que cada dimecres d’aquest estiu omple de música la parròquia. Després d’aquesta actuació els següents a tocar seran Yessemi, el dia 24, i Maja Spencer, que clourà la cita musical ordinenca el dia 31, el darrer dia del mes d’agost. Els dos concerts seran a la plaça Major d’Ordino a les nou de la nit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT