PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obren les inscripcions del 51è Andorra Ral·li Fullslip

Hi ha disponibles 80 places i el termini finalitzarà el dilluns 5 de setembre

Per El Periòdic

Un dels participants en la cursa.
Un dels participants en la cursa. | ACA

Després d’haver estat publicat el reglament oficial, ACA Esportiva ha obert el període d’inscripció per al 51è Andorra Ral·li Fullslip, la prova de velocitat per a vehicles clàssics i 'legend' (exhibició) que tindrà lloc els dies 16 i 17 de setembre. Hi ha disponibles 80 places per a les dues modalitats i el termini finalitzarà el dilluns 5 de setembre, o bé en el moment en què s’arribi a la xifra màxima dels 80 participants.

La prova, que a partir d’aquest any passa de regularitat a velocitat, inclou quatre categories, totes de vehicles històrics de competició de qualsevol grup fabricats i homologats abans del 31 de desembre de 1990. Els cotxes de les quatre categories competiran conjuntament i s’establirà una classificació general, de la qual només es premiarà al guanyador absolut del ral·li. Tots els vehicles estaran distribuïts en alguna d’aquestes quatre categories; per tant, hi haurà classificacions independents per a cadascuna i les quatre rebran un protagonisme idèntic. Es lliurarà trofeu pel pilot i copilot dels cinc primers equips classificats de cada categoria.

Per tal d’incentivar la participació de cotxes de baixa cilindrada, ACA Esportiva torna a posar en marxa la que fa anys es coneixia com a Classe 1a, reservada a cotxes de sèrie fins a 1.300cc de qualsevol categoria. Per a tots aquests vehicles hi haurà una classificació específica amb trofeus per al pilot i copilot dels cinc primers equips classificats.

El 51è Andorra Ral·li Fullslip tindrà el nucli central a l’aparcament Prada Casadet d’Andorra la Vella. Hi haurà una cerimònia de sortida a les 18.30 hores del divendres 16 de setembre. Esportivament serà una única jornada de competició, tota diürna, el dissabte 17 de setembre, amb 10 trams cronometrats (quatre dels quals diferents) i 87 quilòmetres de velocitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT