PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve es lesiona a la Seu en un entrenament amb bicicleta

Pendent de fer més proves, les primeres valoracions apunten a una luxació a la clavícula

Per El Periòdic

L’equip andorrà d’esquí nòrdic, a Font-Romeu, aquest mes de juny.
L’equip andorrà d’esquí nòrdic, a Font-Romeu, aquest mes de juny. | FAE

Irineu Esteve, fondista de l’equip andorrà d’esquí nòrdic, es va lesionar ahir mentre feia un entrenament amb bicicleta a la Seu d’Urgell. Segons va informar la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), l’esportista lauredià va patir una caiguda mentre pedalava al voltant de la capital urgellenca.

Les mateixes fonts indiquen que Esteve es va fer una luxació a la clavícula, d’acord amb la primera exploració mèdica. A partir d’aquí, se li farà més proves per conèixer quin tractament haurà de seguir per recuperar-se i quant de temps haurà d’esperar per tornar a entrenar.

La lesió s’ha produït just després que la selecció andorrana, que dirigeix l’entrenador urgellenc Joan Erola, hagi tornat d’una estada de pretemporada a Noruega. El viatge s’ha aprofitat per fer entrenaments de 'rollerski' i competir en aquesta modalitat al Blink Festival, a la població de Sadnes, va informar RàdioSeu. En aquesta competició, Irineu Esteve va aconseguir un podi (3r absolut) en la modalitat d’estil clàssic, mentre que Carola Vila va ser 14a en categoria femenina. A més, Gina del Rio va ser la guanyadora en júnior femení i Quim Grioche també va fer top-ten en júnior masculí, amb un 9è lloc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT