PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Injecció econòmica del fons CVC destinat a l’FC Andorra

LaLiga Impulso assigna un 34% del total de la partida als clubs ascendits

Per El Periòdic

Els representants de l’Albacete, el Ràcing i Ferran Vilaseca.
Els representants de l’Albacete, el Ràcing i Ferran Vilaseca. | LaLiga

L’FC Andorra i els altres tres clubs ascendits a LaLiga SmartBank (Albacete, Ràcing de Santander i Vila-real B) han decidit adherir-se a LaLiga Impulso, l’aliança estratègica amb CVC que permetrà a aquests clubs, com a la resta dels signants, l’accés a una injecció econòmica que contribuirà a accelerar la seva professionalització i desenvolupament.
Tal com recull l’acord, de la inversió de CVC a LaLiga Impulso es destina una partida als clubs ascendits que els dona accés al 34% dels fons. El calendari establert per rebre els diners és el següent: agost 2022, un 34%; juny 2023, un 16%; juny 2024, un 25%; i juny 2025, el 25% restant.

Per rebre aquesta injecció de capital, els clubs hauran d’enviar els seus plans d’inversió i la documentació corresponent que garanteixi que les inversions previstes compleixen les condicions establertes per LaLiga Impulso.
LaLiga Impulso disposa que els fons establerts tenen un caràcter finalista i els clubs signants es comprometen a invertir destinant un màxim d’un 15% a inscripció de jugadors, un altre 15% a la reducció del deute i el 70% a la millora d’infraestructures i desenvolupament dels clubs en l’àmbit de la projecció internacional, de marca i producte, d’innovació i tecnologia, i digitalització i xarxes socials.

Amb l’entrada d’aquests quatre clubs, ja són 40 clubs i dos filials els que integren LaLiga Impulso. Segons el president de l’FC Andorra, Ferran Vilaseca, «segur que ens ajudarà en la nostra ambició de crear l’ecosistema necessari per estabilitzar el club esportivament i estructural, en especial amb la creació de noves infraestructures». Així, l’FC Andorra «afronta amb il·lusió la seva entrada al futbol professional i LaLiga Impulso suposarà una ajuda essencial per desenvolupar el club i adaptar-se al següent nivell».

PUBLICITAT
PUBLICITAT