PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú d'Andorra la Vella denuncia una agent de circulació per la sostracció d'un mòbil

Marsol incideix que la corporació ha de ser encara més estricte pel fet que gestiona "diners públics"

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un agent de circulació exercint.
Imatge d'arxiu d'un agent de circulació exercint. | Arxiu ANA

El Comú d'Andorra la Vella ha denunciat una agent de circulació a la policia per la sostracció d'un telèfon mòbil. Tal com ha reconegut aquest dimarts la cònsol major, Conxita Marsol, "hi ha la presumpció d'innocència però ens hem vist obligats a fer denúncia davant uns fets que eren molt clars". D'aquesta manera, ha afegit que "se li obrirà expedient i esperarem a veure el delicte que se li imputa".

Marsol ha defensat que el comú "ha fet el que havia de fer" ja que són "els primers responsables" i cal "denunciar si una cosa no està bé". Ha reconegut que li "sap greu" ja que l'agent fa anys que treballa per al comú i ha reconegut que les persones es poden "equivocar" però que quan es treballa per a una administració pública aquesta ha de ser "molt estricta" i "no és el mateix" que si es treballa a una empresa privada. "Em sap greu per la persona perquè estic segura que en aquell moment no va pensar, no va ser conscient de les conseqüències, però tots som majors d'edat i responsables". En aquest sentit, ha conclòs que el comú ha de ser encara més estricte ja que gestiona "diners públics".

Des de l'oposició Dolors Carmona ha manifestat que no tenien informació sobre el cas i ha afegit que ha de seguir "el seu curs". En aquest sentit, ha conclòs que "passarà comptes dels seus actes si així es demostra", segons ha informat l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT