PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra treu els abonaments amb preus a partir de 60 euros

La principal novetat per a la temporada és l’assignació d’un seient per a cada abonat

Per El Periòdic

L’afició tricolor a l’Estadi Nacional.
L’afició tricolor a l’Estadi Nacional. | FC Andorra

El Futbol Club Andorra comença avui la campanya d’abonats per a la temporada 2022-2023, amb la vista posada a l’inici del curs, el 15 d’agost vinent, tot i que no es disputarà cap partit a l’Estadi Nacional fins al setembre, a causa de les obres que exigeix la nova categoria. Segons va informar ahir el club, malgrat l’ascens de categoria, «no ens hem tornat bojos» i els abonaments tindran uns «preus assequibles per a tots els públics». Així, els passis es posen a la venda a un preu a partir de 60 euros.

La principal novetat és l’assignació d’un seient per a cada abonat, tot i que no és l’única. Torna el carnet físic per a tothom qui ho desitgi, que anirà acompanyat d’un 'pack' de benvinguda per poder animar els jugadors «d’allò més ben equipat». Més enllà de l’històric ascens al futbol professional, aquest any també és especial perquè el club celebra el seu 80è aniversari i «ho volem celebrar amb una gran temporada».

Després de dos estatges de pretemporada, els homes d’Eder Sarabia encaren una setmana farcida de partits amistosos. Així, s’enfrontaran al Barça Atlètic, l’Osca i el Lleida, els tres últims tests abans de viatjar a Oviedo per començar el campionat davant un clàssic del futbol espanyol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT