PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferran Rabanaque deixa el seu càrrec al comú escaldenc

Pilar Zúñiga i Mireia Suero prenen el relleu al Gabinet de Cònsols i Comunicació

Per El Periòdic

Ferran Rabanaque.
Ferran Rabanaque.

El fins ara cap del Gabinet de Cònsols i de Comunicació del Comú d’Escaldes-Engordany, Ferran Rabanaque, va anunciar ahir que renuncia al seu càrrec per «motius estrictament personals». Rabanaque, qui va comunicar la seva voluntat de fer un pas al costat als cònsols escaldencs, Rosa Gili i Joaquim Dolsa, fa ja dos mesos, va allargar la seva tasca a la casa comuna «a demanda dels cònsols», amb els qui va assegurar mantenir «la mateixa excel·lent relació personal i d’amistat». En qualsevol cas, Rabanaque va insistir que «cal que atengui intensament al meu univers personal, i això es fa incompatible amb la meva assistència al comú de forma permanent». Per tot, Rabanaque va remarcar que «la meva interrupció contractual amb el Comú d’Escaldes-Engordany es deu a la necessitat d’atendre els meus afers i recuperar normalitats», fent referència a «les meves coses de casa», així com al seu despatx professional.

Les seves funcions a la corporació escaldenca seran assumides per Mireia Suero, com a cap de Comunicació, i Pilar Zúñiga, com a cap del Gabinet de Cònsols. En aquest sentit, Rabanaque va asseverar que ambdues ja han estat desenvolupant tasques en aquests departaments al llarg del mandat, i per aquest motiu, «tot seguirà el seu curs amb normalitat».

Ferran Rabanaque va dirigir la campanya electoral de Rosa Gili en les darreres eleccions comunals, i va mantenir la seva relació professional amb Gili una vegada va ser escollida com a cònsol major. Aquesta sortida coincideix temporalment amb la recentment anunciada del secretari general del comú escaldenc, Cerni Escalé, que serà substituït per Sandra Tudó. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT