PUBLICITAT

Set entitats es beneficiaran del projecte de l’SMS Social

Amb un projecte menys que l’última edició, volen arribar als 6.000 euros

Per El Periòdic

Andorra Telecom va presentar ahir a les set entitats solidàries del país que participen en el projecte de l’SMS social. La responsable d’RSC de la companyia, Inés Martí, va recordar que el projecte «col·laborara amb entitats del país que fan projectes en benefici de persones en situació de vulnerabilitat i també d’animals en situació de risc». Així doncs, es van presentar els números de telèfon destinats a cada entitat, i «a través d’un SMS mòbil amb un preu d’un euro es pot col·laborar en un projecte molt concret», els quals estan habilitats des d’aquest dijous i fins a l’1 d’agost del 2023. 
Les entitats que s’han interessat per aquest canal de finançament són Creuem Fronteres, GosSOS, Projecte Vida, Mans Unides, la Fundació Privada Tutelar, Autea i Cooperand. Segons ha comentat Martí, hi ha un projecte menys que en l’edició anterior, per la qual cosa volen arribar als 6.000 euros recaptats.
Pel que fa als projectes de les entitats, des d’Autea volen destinar els diners perdonar suport a les famílies amb infants de sis a 12 anys i se’ls pot ajudar enviant un missatge amb la paraula autea al 601. D’altra banda, el número 602 amb la paraula cooperand estarà destinat a Cooperand amb Latinoamèrica pel projecte de l’escola de Bolívia d’infants del carrer. Quant a la Fundació Privada Tutelar, a la qual es pot donar suport enviant fpt al 603, continuarà treballant per conscienciar a la població de totes aquelles persones que no tenen a ningú que se’n pugui fer càrrec ni les cuidi. Una de les altres entitats que es beneficiarà de l’SMS Social és Projecte Vida a través de la paraula vida al 604. En aquest cas, els diners ajudaran a portar associacions espanyoles i experts per parlar de les malalties mentals i dels trastorns addictius. Per la seva banda, Creuem Fronteres vol destinar als diners per poder enviar una caravana carregada amb material d’ajuda hospitalària als camps de refugiats del Sàhara. Se’ls pot donar suport enviant creuem al 605.
Des de GosSOS, continuaran posant el focus en la gossera de Govern per conscienciar a la població sobre les instal·lacions i sobre la tasca que s’hi du a terme. Qui vulgui ajudar a aquest projecte haurà d’enviar un missatge al número 607 amb la paraula gossos. Finalment, Mans Unides finançarà el projecte que tenen a Colòmbia juntament amb la Fundació Mare Janer, que busca donar una sortida als col·lectius invisibilitzats. En aquest cas, cal enviar la paraula mans al 608. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT