PUBLICITAT

Andorra la Vella

Hi haurà més fitxatges

L’FC Andorra presenta les tres noves incorporacions, però augura que n’hi haurà entre quatre i sis més

Per Albert Belis

Els tres fitxatges de l’FC Andorra, ahir amb les tres equipacions.
Els tres fitxatges de l’FC Andorra, ahir amb les tres equipacions. | A. BELIS

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va avançar ahir que el club vol fer entre quatre i sis fitxatges més durant el mercat d’estiu, que finalitza a finals d’agost, tot i que la competició s’inicia, en el cas de l’equip tricolor, el dilluns 15 d’agost. «El mercat és molt volàtil i nosaltres busquem uns perfils molt marcats, però tenim paciència, ja que encara disposem d’un mes, així que pot ser que el primer partit no tinguem la plantilla tancada», va augurar Nogués, que va fer aquestes declaracions precisament durant la presentació de les tres noves incorporacions: Diego Alende, Jacobo González i Jandro Orellana, ahir a la seu de MoraBanc.

Nogués també es va referir a les baixes, per les quals va tenir paraules d’«agraïment» i «respecte». Va explicar que al principi del mercat ja se’ls hi havia comunicat la intenció del club, que ho estaven treballant i que n’hi hauria abans d’acabar aquest mes. Respecte a les tres incorporacions, el director esportiu es va mostrar «content» i «amb especial il·lusió», ja que «creiem molt amb la gent jove i amb ambició per créixer», de manera que «el jugador ha de percebre l’ambició del club perquè ell també vulgui continuar creixent». A més, «creiem en el model associatiu i per això busquem jugadors que s’hi adaptin», va precisar Nogués.

Pel que fa als nouvinguts, el responsable tècnic del club va voler destacar les capacitats de cadascun d’ells. D’Alende l’agressivitat, la defensa alta i la bona sortida de pilota; d’Orellana el domini de la pilota i la lectura dels espais i, per últim, de González el joc per banda i associatiu, un bon u contra u i la capacitat golejadora. 

El central Diego Alende, provinent del Lugo, arriba amb la carta de llibertat i ha signat per dues temporades. «El grup està ben format i nosaltres ens hem d’adaptar, sobretot en el meu cas, que vinc d’un estil més directe; al principi costarà però m’hi adaptaré, no serà difícil, ja que puc aportar experiència», va assegurar el jugador gallec.

L’extrem madrileny Jacobo González arriba al Principat amb la carta de llibertat procedent del CE Sabadell. «El projecte ens ha convençut, el grup que hi ha és molt humà, soc un jugador jove amb ganes de créixer i precisament en el futbol que encaixo és amb l’associatiu», va afirmar González.

Per últim, Jandro Orellana és un jove migcampista que ha signat per a les pròximes dues temporades provinent del Barça Atlètic. «La meva etapa al filial ja havia acabat i ara faig un pas clau en la meva carrera», va explicar. Sobre l’equip que s’ha trobat a Andorra, «tot i conèixer l’entrenador del meu anterior club, igualment m’hauré d’adaptar; tenim molta gana i som molt competitius», va assegurar.

D’altra banda, els aficionats de la Lliga SmartBank podran triar on veure els partits entre una àmplia oferta d’operadors televisius. Així, es podran seguir a Movistar i Orange, però a més estaran disponibles en el paquet esportiu de Telecable des de la primera jornada. A partir del setembre s’aniran incorporant gradualment a les retransmissions Amazon Prime Video, Euskaltel, R. Virgin Telco, MásMóvil, Yoigo i Guuk, fet que comporta qu la competició sigui més accessible que mai.

Berto Rosas se’n va cedit a l’Utebo després de renovar

L’FC Andorra va anunciar ahir la cessió de Berto Rosas a l’Utebo. Abans de sortir cedit, l’atacant va signar la renovació amb l’entitat tricolor fins al 30 de juny del 2025, certificant així la confiança que el club té en el jove futbolista andorrà. Rosas complirà la tercera cessió consecutiva després de passar pel juvenil del Lleida i el curs passat pel Monzón de 3a RFEF, on va aconseguir 16 gols en 27 partits.

PUBLICITAT
PUBLICITAT