PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguda una treballadora d'una farmàcia per defraudar a la CASS 12.600 euros

La dona simulava vendes de diferents medicaments per a ella i posteriorment les anul·lava

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'una farmàcia.
Imatge d'arxiu d'una farmàcia. | Arxiu ANA

 

La Policia ha detingut una dona resident de 44 anys com a presumpta autora d'un delicte d'estafa. La dona, que treballava en una farmàcia, hauria defraudat 12.643 euros a la CASS i 2.359 a una assegurança privada en simular vendes de diferents medicaments a l'establiment on treballava. Tal com informa la Policia, la detenció va tenir lloc dimecres de la setmana passada, després de rebre la denúncia del propietari de la farmàcia.

Es dona la circumstància que la dona, que treballava a la farmàcia des del mes de març, simulava vendes de diferents medicaments per a ella i posteriorment l'anul·lava, però efectuava el càrrec a la CASS, a la que hauria causat el perjudici abans esmentat. A més, la dona tenia una assegurança privada a la qual va defraudar, seguint el mateix mètode, els 2.300 euros esmentats.

Aquesta és una de les 21 detencions que la Policia va fer la setmana passada i entre les quals cal afegir, també, una detenció per violència de gènere i una altra per agressions en l'àmbit domèstic. Així, en el primer cas, la Policia va intervenir dijous de matinada a Arinsal per detenir un home resident de 48 anys que va agredir la seva parella. Pel que fa a l'agressió en l'àmbit domèstic, les detencions es van fer a Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria i els arrestats van ser un home i una dona residents de 31 i 29 anys, que arran d'una desavinença es van agredir mútuament.

D'altra banda, diumenge de matinada a Sant Julià de Lòria va ser detingut un home resident de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. En el marc d'una baralla el detingut va donar un cop de puny a un altre home causant-li una forta contusió i inflamació a la zona del pòmul dret i la pèrdua d'una peça dental.

Altres tres persones van ser detingudes per delictes contra el tràfic jurídic. Així, un home de 36 anys va ser arrestat per certificar l'experiència laboral a Immigració amb un document fals; altre home no resident de 47 anys va ser controlat per la sostracció de dos cartrons de tabac i es va identificar amb un document d'asil francès fals. A l'últim, els agents van detenir un no resident de 19 anys que es va identificar verbalment a la frontera francesa i, verificada la seva identitat els agents van constatar que una altra vegada ja s'havia identificat amb una identitat diferent.

A l'últim, 13 persones van ser detingudes per delictes contra la seguretat del trànsit. L'alcoholèmia més elevada la va donar un home no resident de 42 anys, 2,36 grams d'alcohol per litre de sang en un control específic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT