PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ariadna Fenés assoleix la sisena posició a l’Skyrace Comapedrosa

Arnau Soldevila entra dins del top10 i Òscar Casal aconsegueix la primera posició en Veterà Masculí

Per El Periòdic

Fenés, durant l’Skyrace Comapedrosa d’ahir.
Fenés, durant l’Skyrace Comapedrosa d’ahir. | FAM

Les muntanyes del Parc Natural de les Valls del Comapedrosa van acollir ahir una nova edició de l’Skyrace Comapedrosa, prova puntuable per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra. Com en l’edició anterior, la cita més internacional de curses de muntanya del país va comptar amb tres distàncies disponibles: l’Ultra Comapedrosa, de 50 quilòmetres de distància i 4.500 metres de desnivell positiu; l’Skyrace Comapedrosa, amb 24 quilòmetres i 2.375 metres de desnivell positiu; i l’Skyrace Arinsal, de 19 quilòmetres i 1.456 metres de desnivell positiu.


Pel que fa a l’actuació dels corredors de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) en l’Skyrace Comapedrosa, puntuable per a les Skyrunner World Series, en categoria femenina, Ariadna Fenés va disputar una gran cursa, arribant a línia de meta en 6a posició i un crono de 3.55.54.


En categoria masculina, el primer en completar els 24 quilòmetres va ser Arnau Soldevila, arribant al poble d’Arinsal en 10a posició amb un temps de 3.20.10. Òscar Casal va completar la prova, en 13a posició i un crono de 3.26.17, destacant que va ser el primer veterà masculí en arribar a meta. Finalment, Carlos Fernández va completar l’Skyrace Arinsal en 27a plaça i un temps de 3.43.01.
D’altra banda, els guanyadors de la distància més llarga van ser Samuel Dávila, que es va imposar amb autoritat i un temps de 7.13.16, i Montse Martínez, que va ser la primera dona en arribar a meta, completant els 50 quilòmetres en un temps de 9.16.10.

Tanmateix, l’Skyrace Comapedrosa va ser per a Damien Humbert, amb un crono de 3.04.46, i Lindsay Webster, que va completar el recorregut en un temps de 3.42.25. Finalment, l’Skyrace Arinsal se la van endur Ibai Larrea, amb un temps de 1.57.19, i Laia Montoya, amb un crono de 2.24.52. «Estem molt contents amb els resultats de tots quatre, ja que han sabut gestionar molt bé el ritme de les curses», va declarar el seleccionador nacional de la FAM, Fabrizio Gravina. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT