PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià reobre el concurs d’obres al parc del Prat Gran

El comú desestima l’oferta guanyadora per l’elevat pressupost presentat

Per El Periòdic

Una de les instal·lacions del parc infantil del Prat Gran.
Una de les instal·lacions del parc infantil del Prat Gran. | Comú de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria tornarà a convocar un concurs per a la remodelació del parc infantil de la zona del Prat Gran. Malgrat que en la primera convocatòria hi va haver una oferta guanyadora, la corporació laurediana ha decidit desestimar-la tenint en compte el pressupost excessivament elevat presentat per l’empresa. La idea, doncs, és tornar-la a fer pública tot i que a hores d’ara no hi ha terminis establerts. L’actuació prevista consisteix a aprofitar el terreny natural de la zona per integrar-hi algun tobogan, distribuir de manera més eficient l’espai, refer el terra i substituir els ginys actuals, que amb el pas del temps s’han anat fent malbé, per altres de nous. A falta de terminis, el comú té la voluntat ferma de remodelar el parc perquè es tracta d’un punt lúdic important per a la canalla de la parròquia.

D’altra banda, i fent referència a assumptes urbanístics, la corporació ha adjudicat de manera definitiva la pavimentació dels nuclis antics d’Aixovall i d’Aixirivall. En aquest cas, els treballs consisteixen a repassar i reparar els empedrats d’aquestes dues zones, així com acabar d’empedrar aquells punts més concrets i de detall on encara sigui necessari.

Finalment, i en termes econòmics, cal destacar que el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va fer pública la setmana passada l’adjudicació de les subvencions a les entitats socials de la parròquia per a aquest any. En aquest sentit, l’import de la subvenció que s’ha destinat a l’Associació de la Gent Gran de Sant Julià ascendeix als 3.500 euros. Paral·lelament, s’han atorgat 1.000 euros a l’Associació de Pares i Mares de l’escola francesa. A més, la Junta de l’escola andorrana ha rebut 1.000 euros, i a Càritas parroquial s’han destinat 4.500 euros. Es tracta, doncs, dels mateixos imports atorgats durant anys anteriors, informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT