Es diverteixen

L’FC Andorra venç amb comoditat l’Espanyol B per 3-1 en una nou partit de pretemporada a Torremirona

Iván Gil realitza el xut que posava el 2-0 en el marcador en el partit d’ahir contra el RCD Espanyol B. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va tornar al camí de la victòria pel que fa als duels amistosos d’aquesta pretemporada. El conjunt andorrà va vèncer amb comoditat l’Espanyol B (3-1) a Torremirona gràcies a un doblet d’Iván Gil i un altre de David Martín.

El duel va començar amb domini tricolor i, com sempre destaca en el sistema d’Eder Sarabia, amb la màxima cura de la pilota per part dels tricolor. La possessió va ser clau en els primers compassos per mesurar la intensitat en la qual va sortir al terreny de joc l’Espanyol B, però només 10 minuts van fer falta per crear la primera oportunitat de perill. Marc Fernández, des de l’extrem esquerre, va intentar una jugada individual, que va acabar amb el xut creuat del davanter, però el qual va aturar amb facilitat Íker Piedra.

Els del Principat ho van continuar intentant, esperant la millor posició possible per fer mal, i amb aquest context, just tres minuts després de la que havia tingut Marc Fernández, David Martín va aturar amb el pit una centrada del mateix Fernández i, amb cama esquerra, va inaugurar el marcador a l’estadi Torremirona (1-0).
A partir d’aquest moment, el filial perico es va fer sòlid al darrere, i les ocasions no es van succeir amb tanta freqüència. L’FC Andorra combinava des de la defensa, amb Adrià Vilanova que estrenava titularitat després de superar les molèsties que el van acompanyar durant les acaballes de la temporada passada.

Passada la mitja hora de partit, Marc Fernández va tenir el 2-0 gràcies a un bon xut de falta directa, però Íker Piedra es va encarregar de desbaratar l’ocasió lluint-se amb una gran estirada. Abans del minut 40, els catalans van tenir la seva primera aproximació perillosa amb un xut escorat de Kenneth que Ratti va aturar amb facilitat.

La mateixa jugada va provocar la reacció tricolor, i una bona pressió dels d’Eder Sarabia va acabar amb recuperació de la pilota, la qual va recollir Iván Gil i, des del vèrtex de l’àrea, el migcampista es va treure un xut directe a l’escaire per fer el 2-0. Gairebé sense temps per digerir aquest gol, una nova recuperació de Martí Vilà dins l’àrea va permetre el lateral servir l’esfèric perquè Iván Gil, de nou, sols hagués d’empentar-lo per fer el 3-0 abans del descans.

Ja en la represa, i amb cares noves sobre la gespa, l’Espanyol B va tenir les més clares, primer amb un doble xut al travesser, primer Carlos Mangada i després Javi Lancho, i fins que va arribar el gol. El mateix Lancho va aprofitar una falta lateral i va retallar distàncies amb un bon remat de cap (3-1). Finalment, el marcador no es va moure més i els homes de Sarabia van recollir una nova victòria.