Mònica Doria es classifica per a les semifinals de canoa del Mundial

La palista aconsegueix ser 15a, a 8.90 de la guanyadora, col·locant-se dins del top20

Doria durant una competició aquesta temporada.
Doria durant una competició aquesta temporada. | M.D.

Mònica Doria estarà present en les semifinals de canoa del Mundial d’Augsburg després que ahir aconseguís la classificació en assolir la 15a posició en la baixada. La palista andorrana va quedar a 8.90 de la millor classificada, que va ser l’alemanya Andrea Herzog (103,34), i el fet d’entrar dins del top20 li va permetre el fet de poder estar a només una passa de les finals en la competició més esperada pels esportistes d’aquestes disciplines.

Doria disputarà avui les semifinals de canoa (C1) i caiac (K1), classificació la qual va obtenir el dijous, i en cas de fer-se amb un lloc per les finals, aquestes tindrien lloc demà, igual que la competició de la modalitat de Kayak Extrem, en la qual estarà present la també tricolor Laura Pellicer.

Pel que fa a la baixada, Doria no ho va tenir tan fàcil com en les classificatòries de caiac, i és que la del Principat va tenir dos tocs a les portes 1 i 16, fet el qual hagués pogut posar en perill el passi directe a la següent fase, havent de passar per la repesca. Tot i això, avui, a partir de les 09.00 hores, tindran lloc les semifinals de canoa, en les quals només les 10 millors palistes tindran un lloc en la final.