PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Herver torna de Rotterdam amb una plata i un bronze

L’andorra ho va aconseguir en la modalitat de kumite individual i per equips

Per El Periòdic

Herver, amb els dos metalls aconseguits a Rotterdam.
Herver, amb els dos metalls aconseguits a Rotterdam. | FedAndKarate

Sergi Herver no va poder tenir una millor participació en els Jocs Mundials de Policies i Bombers, que porten disputant-se a Rotterdam (Països Baixos) des del passat dia 22, i que contempla dintre de les seves disciplines el karate en les dues modalitats de kata i kumite, individual i per equips. L’andorrà va tornar al Principat amb dos metalls penjant, una plata i un bronze, que va aconseguir en kumite (combat) individual en el pes de -85kg i equips, junt amb 3 companys d’Espanya, respectivament, representant al Cos Nacional de Policia d’Andorra i a la Federació Andorrana de Karate (FAndKarate).


En l’àmbit individual, Herver va haver de fer tres combats per arribar a penjar-se la medalla de plata. Fent format de tots contra tots, en primera ronda l’andorrà es va enfrontar al competidor de Romania, Auriel Ciubotariu, a qui va guanyar per un contundent 9-1. En el segon combat, li va tocar el competidor de Mongòlia, Ganbat Gantogtokh, a qui en gairebé un minut va guanyar 8-0, restant-li encara dos minuts de combat que no va necessitar. Malauradament, el tricolor va patir un fort xoc al turmell, pel qual va ser atès mèdicament, i en l’últim combat, contra el competidor de Cambodja, Kak Seilapanha, no ho va tenir gens fàcil. Herver va començar marcant el primer punt i, en conseqüència, va assolir el punt d’or, que no va ser suficient, ja que van finalitzar el combat en un ajustat 3-2, atorgant-li a l’andorrà la ben merescuda medalla de plata.

 

El conjunt d’EspAnd

 

Hores  després, el tricolor va competir per equips. Aquesta vegada, la competició va ser en format mort sobtada, i amb l’equip EspAnd li va tocar enfrontar-se en primera ronda amb els francesos. En el primer dels tres duels, EspAnd va perdre, mentre que en el segon, Herver va començar guanyant, però en una acció en la qual el competidor francès va acabar caient sobre l’andorrà, aquest es va lesionar el genoll esquerre (del qual fa anys ja va ser intervingut per un trencament dels lligaments creuats). Així doncs, sense possibilitat de continuar, l’equip EspAnd va perdre i, per tant, la resta d’integrants ja no va sortir a competir, ja que no hi havia opcions de més. No obstant això, van aconseguir una medalla de bronze, mentre que Herver queda pendent de fer-se un estudi mèdic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT