PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

En CV Andorra tanca un juliol de rècord

El campus de vòlei organitzat pel club ha acollit prop de 150 joves

Per El Periòdic

La foto de família del campus del CV Andorra.
La foto de família del campus del CV Andorra. | CV Andorra

El Club Vòlei Andorra tanca el mes de juliol amb rècord de participació pel que fa al seu campus d'estiu. L'entitat ha acollit aproximadament 150 nens i nenes que han pogut gaudir des del 2 de juliol, i continuaran fent-ho fins al pròxim 15 d'agost, d'unes jornades lúdiques que combinen l'activitat esportiva amb el que serien les clàssiques vacances escolars, amb moments de relaxació i diversió.

Tant ha sigut l'èxit que el club ha hagut de separar per edats els seus participants, amb els més menuts d'entre sis i vuit anys, una categoria mitjana que va entre els nou i 10 anys, i una de més grans que va des dels 11 fins als 13 anys.

«Ens ha sorprès la gran acollida que hem tingut, fet que ens fa estar molt orgullosos de la feina realitzada, i veiem com l'esforç i la inversió que hem fet per donar-li més qualitat al campus ha tret els seus fruits», va declarar Daniel Mininel, del CV Andorra.

Des del CV Andorra es va confirmar que aquest any ha sigut «el que més nombre d'inscrits hem tingut», superant inclús períodes prepandèmia. Un aspecte que pot arribar a no sorprendre pel fet que l'equip compta amb una de les activitats estivals més assequibles per a les famílies, i és que l'entitat ha posat un preu de 50 euros per setmana per a unes jornades que duren gairebé tot el dia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT