Duna Viñals signa un nou rècord nacional als EYOF

L'atleta de la FAA registra una 5a posició en la final dels 400 metres tanques

Viñals en una imatge d’arxiu.
Viñals en una imatge d’arxiu. | D.V.

Duna Viñals va protagonitzar ahir una nova fita per a l’atletisme andorrà. La corredora de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) no només va registrar una 5a posició en la final dels 400 metres tanques del Festival Olímpic de la Joventut Europea, sinó que, a més, va trencar un nou rècord nacional gràcies a un temps d’1.01.58, superant així l’anterior plusmarca registrada, que estava en un crono d’1.02.00. La cursa de la jove andorrana també va significar la seva millor marca personal en aquesta disciplina.

D’altra banda, Teresa Vergés va competir en la prova dels 200 estils, fent una marca de 2.35.43 i sent 31a de la general. Cal destacar que la de la Federació de Natació (FAN) no va poder rendir al màxim nivell a causa d’unes molèsties al muscle, que ja hauria millorat de cara a la prova d’avui.