PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra es fa amb la seva primera victòria a la Davis

Els tricolor s’imposen a Kosovo per 2-1 amb remuntada de Damià Gelabert i també en la trobada de dobles

Per El Periòdic

Els tennistes andorrans a la Davis.
Els tennistes andorrans a la Davis. | J.P.

L’equip d’Andorra que es troba disputant la Copa Davis a Bakú (Azerbaidjan) va aconseguir ahir la seva primera victòria en el torneig en vèncer per 2-1 en el global al combinat de Kosovo. Els tricolor, que van començar la jornada al voltant de les 10.00 hores (hora de Bakú), van acabar a la tarda, la qual cosa reflecteix la intensa que va ser la cita per als jugadors encapçalats per Jean Baptiste Poux.


Èric Cervós va ser el primer a entrar a la pista, veient-se les cares contra el número 2 dels kosovars, que va demostrar estar un nivell per sobre, assolint la victòria sobre el tricolor per 6-1/6-1. «Li ha donat poques opcions a Èric [Cervós] i no s’ha trobat còmode tampoc sobre la pista», va explicar Poux en acabar la jornada.


El següent en prendre part a la Davis va ser Damià Gelabert, que va perdre el primer set per 7-6, mentre que en el segon ha pogut salvar una pilota de partit i ha remuntat fins a fer-se amb la victòria per 7-6, per a acabar guanyant el partit en el tercer set gràcies a un 6-3 a favor. Finalment, en el duel de dobles Andorra va perdre el primer set per 6-2, per després tornar a remuntar gràcies a un 7-6 favorable i acabar amb un 6-4 que donava la primera victòria a la Davis per als del Principat.


«Estem molt contents perquè seguim amb opcions. Inclús si perdem contra Malta demà [avui] continuem amb esperança en el cas que Kosovo guanyés l’Azerbaidjan». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT