PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Schreiner torna a casa per reforçar el MoraBanc

El base austríac firma per una temporada després de cinc anys fora

Per El Periòdic

Thomas Schreiner durant un partit amb el Lleida.
Thomas Schreiner durant un partit amb el Lleida. | Força Lleida

Thomas Schreiner torna al MoraBanc cinc anys després del seu últim partit al Poliesportiu. El club va fer oficial ahir el fitxatge del base austríac de 35 anys, que firma per una temporada reobrint un capítol per al record, que va viure entre les temporades 2012-2013 i 2016-2017. Schreiner va ser un dels protagonistes de l’ascens tricolor la campanya 2013-2014, de la LEB Or a l’ACB (sumat al que va aconseguir també amb el Bilbao) i va militar com a tricolor tres temporades a la Lliga Endesa. La temporada passada, Schreiner va jugar en les files del Lleida, mostrant un bon rendiment registrant 7,1 punts, 3,1 rebots i 4,8 assistències per partit.


«Schreiner és ofici, qualitat, experiència i lideratge en un jugador que, a més, coneix la lliga i s’estima el club», va exposar el general manager del MoraBanc, Francesc Solana, que va voler afegir que «el seu rol serà el de complementar la feina dels altres bases de l’equip, i difícilment haguéssim trobat ningú millor per tenir aquest rol avui dia».


Tanmateix, el jugador no va tardar gaire a publicar un missatge destinat als aficionats tricolor. «Bones, família. No hi ha massa a dir, simplement que torno a casa, i aquesta vegada no vinc sol, sinó que arribo amb la meva fan número 1 [la seva filla petita]. Ens vegem aviat. Som un país». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT