PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Envelliment saludable’ assoleix xifres similars a l’any 2019

Els inscrits als cursos, tallers i xerrades s’han acostat als 650

Per El Periòdic

El responsable de L’espai, Joan Casas.
El responsable de L’espai, Joan Casas. | Crèdit Andorrà

La Fundació Crèdit Andorrà ha acabat la temporada gener-juny del programa Envelliment saludable, d’activitats i formació per a persones majors de 60 anys, amb un total de 649 inscrits als cursos, tallers i xerrades presencials que ha ofert. Són unes xifres similars a les assolides en la temporada 2019, abans de l’esclat de la pandèmia per la covid-19. La Fundació ha ofert un total de 588 hores lectives presencials.

Aquesta edició ha destacat pel nombre de participants que han assistit de nou de forma presencial a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà. «Les dades són molt encoratjadores», explica el responsable de L’espai, Joan Casas, i afegeix que «tot i les limitacions d’aforament per respectar les mesures sanitàries, constatem que l’oferta de cursos, tallers i xerrades genera interès als usuaris de L’espai, que estaven molt il·lusionats de retornar a les aules on, a més de formar-se, es relacionen amb persones que tenen interessos comuns i intercanvien experiències».

El programa d’activitats s’ha realitzat en un format híbrid, que ha combinat les activitats presencials i la formació en línia. Davant la situació de crisi derivada de la pandèmia de la covid-19, la Fundació Crèdit Andorrà va posar en funcionament l’Aula Virtual de L’espai i la plataforma de formació virtual, on s’han pogut trobar tota una sèrie d’activitats, cursos i consells. 

En aquest cas la plataforma ha registrat 268 subscriptors i s’han superat les 5.000 visualitzacions en aquests sis mesos. «Unes xifres també molt bones tenint en compte que alguns usuaris han hagut d’aprendre a fer servir les eines digitals», afirma Casas. Des de l’inici de l’oferta en línia, l’agost del 2020, el total de visualitzacions se situa al voltant de les 30.700.

PUBLICITAT
PUBLICITAT