PUBLICITAT

El president d'Iberia intervendrà al Global Tourism Forum

  • Antonio Vázquez parlarà sobre la situació global del Turisme el vinent 7 de març
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
El president d'Iberia, Antonio Vázquez. Foto: IBERIA

El president d'Iberia, Antonio Vázquez, serà un dels principals ponents del Global Tourism Forum que organitza el Fòrum Mundial del Turisme (FMT) a Andorra del 6 al 7 de març, segons va avançar l'organització ahir a l'ANA. Vázquez, que farà la primera intervenció del segon dia de les jornades, és a més el president de l'International Airlines Group (IAG), la tercera més important del món en l'àmbit de les aerolínies, sorgida de la fusió entre Iberia i British Airways.

Les ponències es concentraran el segon dia de la trobada, ja que el primer, segons va explicar el responsable de comunicació de la cimera, Marcelo Risi, estarà reservat per als convidats més destacats, que tindran l'ocasió de compartir en diumenge un entorn de treball més tranquil. «Aquesta trobada serà el Davos del turisme», va remarcar Risi, en referència a la cimera anual que el Fòrum Econòmic Mundial celebra a la ciutat suïssa.

La intervenció del president d'Iberia obrirà la primera sessió, el dilluns 7, centrada en la situació global del turisme, que anirà seguida d'una taula de debat amb destacats agents del món turístic i polític mundial. Hi participaran el secretari general del FMT, Taleb Rifai; el president del World Travel & Tourism Council, David Scowsill; el vicepresident del grup hoteler Sol Melià, Sebastian Escarrer; la directora de STRT Global, Elizabeth Randall, i el comissari europeu per la indústria i l'empresariat la Comissió Europea (CE), Antonio Tajani.

La segona sessió de la trobada girarà al voltant de la creació d'un nou marc competitiu en turisme i els factors claus que poden estimular el creixement. En aquest apartat, el debat tindrà la participació del ministre de Turisme de Sud-Àfrica, Marthinus van Schalkwyk, i la seva homòloga mexicana, Gloria Guevara, així com del director executiu de Visit Britain, Christopher Rodrigues; el director d'expansió de CVC de Brasil, Roberto Vertemati, i l'analista Andrew Howard, de la companyia Goldman Sachs.

La inversió en turisme responsable centrarà la tercera i última sessió amb les intervencions de del vicepresident d'Embarer Europe, Simon Newitt; el director de responsabilitat social de la companyia Thomas Cook, Andrew Cooper; el director executiu del Pacte Mundial de les Nacions Unides, George Kell; el president de l'Associació Internacional d'Hotels i Restaurants, Ghasan Aidi, i el ministre de Turisme de Kènia, Najib Mohamed Balala.

Finalment, la cimera serà l'escenari per al llançament global de l'informe sobre els índexs de competitivitat turística de tot el món que elabora el Fòrum Econòmic Mundial,.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT