PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra cau derrotada per la mínima contra l’Azerbaidjan

Cervós i Gelabert perden en els duels individuals i guanyen 6-2/6-2 en el dobles

Per El Periòdic

Un instant del partit de Gelabert a la Copa Davis.
Un instant del partit de Gelabert a la Copa Davis. | J.P.

Andorra va començar ahir el seu camí a la Copa Davis, i ho va fer amb derrota (2-1) davant el conjunt d’Azerbaidjan. El primer és saltar a la pista va ser Eric Cervós, que es va veure les cares contra el número 2 azerbaidjanès i va acabar caient en un partit molt disputat (7-6/6-3). «És una llàstima perquè s’hagués pogut decantar el duel cap a qualsevol dels dos costats, però el nivell internacional és així», va explicar el capità dels tricolor, Jean Baptiste Poux.


Seguidament, Damià Gelabert es va enfrontar al número 1 de l’Azerbaidjan, perdent també per 6-2/6-1 en una trobada «molt complicada a causa del joc ràpid del seu rival, sumat a la incomoditat de Damià a la pista». Finalment, la cita dels dobles va acabar amb victòria andorrana per 6-2/6-2. Gelabert i Cervós van formar dupla contra el número 3 i 4 dels seus rivals en un partit en el qual «vaig voler repetir els jugadors que havien participat en els anteriors duels perquè agafessin ritme».


Amb aquest context, Andorra afronta els dos últims, davant Kosovo avui i contra Malta demà. «Perdre sempre és complicat, però hem sigut competitius i ara ens toca pensar en el duel contra Kosovo», va dir Poux, mentre afegia que «si guanyem els dos partits, tenim opcions». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT