Vergés registra una millor marca en la prova dels 200 metres lliures

Alba Viñals millora la seva actuació en els 200 metres llisos amb un temps de 26.77

Vergés als EYOF.
Vergés als EYOF. | FAN

La delegació andorrana continua amb el seu calendari del Festival de la Joventut Europea (EYOF), que s’està disputant a la localitat eslovaca de Banská Bystrica, i ahir va ser el torn, de nou, per a Teresa Vergés i Alba Viñals. Vergés va aconseguir una millor marca personal en la prova dels 200 metres lliures gràcies a un temps de 2.12.83. D’aquesta manera, la nedadora de la Federació Andorrana de Natació (FAN) va superar considerablement la seva anterior plusmarca, que estava fixada en un temps de 2.14.88, que va assolir a principis d’aquest mes. «El matí ha anat bastant bé. Aquesta millor marca ha provocat una pujada de 10 llocs en la classificació i una fantàstica actitud competitiva en la segona part de la prova. Estic molt satisfet amb la feina que està realitzant».

D’altra banda, Viñals va prendre part en la prova dels 200 metres llisos, finalitzant en 8a posició de la seva sèrie amb un temps de 26.77. L’atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) va millorar considerablement sobre la pista, en comparació a l’última prova en la qual va competir que van ser els 100 metres llisos.

«Ha sigut capaç de córrer millor en els 100 metres de corba que en els 100 llisos i rectes», va explicar el tècnic de la FAA, Kevin Poulet. Tanmateix, la delegació ja prepara la posada a punt de Duna Viñals, que disputarà avui la final dels 400 metres tanques en ser tercera de la seva sèrie a les classificatòries amb un temps de 62.42.

«Estem molt contents. Ha aconseguit l’objectiu i ara no volem renunciar a res», va dir Poulet, mentre afegia que «és la seva segona millor marca de sempre [la que li va permetre classificar-se] i lluitarem per assolir un nou rècord nacional i quedar en la millor posició possible».